Tjäna pengar på internet

Känner att jag är tvungen att ta upp ämnet ”tjäna pengar på internet”. Det är väldigt många som är ute efter enkla medel för att tjäna pengar på internet. Till och med så desperata att de är villiga att betala för det. Hur låter det? Skumt tycker jag.

Jag tänkte i detta inlägg ge mina tips och idéer på de enda sätten som man verkligen kan tjäna en slant på internet.

Det finns få saker som verkligen fungerar.
Alla, verkligen alla, vill vara med på tåget och tjäna pengar på nätet. Detta innebär att alla tror att de ska kunna tjäna ofantligt mycket pengar på att blogga om sig själva. Detta är för det mesta väldigt ointressant. Om man inte är någon känd person redan innan.

Det som däremot skulle kunna fungera är att nischa sig inom ett område och verkligen ge sig fan på att få läsare.

Visst går det att lyckas även genom att bara provocera på rätt sätt, men problem kvarstår. Hur ska läsarna hitta just dig i djungeln av bloggar?

Gå över till den mörka sidan.

Det största intresset på internet verkar handla om porr. Men det är ju också ett faktum att hela 90% av internet består av porr. Men vill man ha ett relativt jämnt flöde av besökare, syssla med porr på ett eller annat sätt. Kanske hemskt men sant.

Undersökningar.

Det finns några sidor som man kan registrera sig på för att få svara på undersökningar några gånger i veckan eller om dagen. Dessa är dock förhållandevis små i Sverige. Dessutom är ersättningen i många fall löjligt dålig och handlar om en trisslott efter 100 svarade undersökningar eller liknande.
Däremot skulle man kunna samla de undersökningar som verkligen ger klirr i kassan och på så sätt få läsare?

Det finns egentligen bara en sak som fungerar!

Det enda som verkligen fungerar är just precis detta jag har gjort här. Man skriver om att tjäna pengar på internet. Intresset för ämnet är så otroligt stort att man kan få läsare på att bara skriva om det. Sedan finns det ju dom som tycker att man kan ta steget längre och sälja en medlemsplats mot löften om att kunna tjäna ofantliga belopp inom bara ett par timmar. Detta fungerar inte!

Men som sagt, detta var ett par tips, tänk särskilt på det sista tipset. Kanske skulle du kunna ge ut en bok i ämnet? ”Tjäna pengar på internet”. Vid köp av böcker är det ju alltid lite grisen i säcken.

Hoppas ni känner att det var nyttig läsning och att ni kanske fått inspiration eller klarhet i något. Det var i alla fall min mening med detta inlägg.

Tack för mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: