Företagsidéer topp 10

Det är dags att presentera ”Företagsidéer topp 10”:

 1. Företag online, en självklar topp-placering, dock svårt att komma igång och finna de riktigt bra idéerna. Kanske ännu svårare att marknadsföra sig.
  Men annars är ju fördelarna många, det kostar väldigt lite men kan bli en stor inkomst.
 2. Grön konsultering, alla strävar ju efter att bli så miljövänliga som möjligt. Varför inte göra pengar på det. Hjälp företag att bli gröna!
 3. Outsourcing, det kan vara så mycket. Större företag hinner kanske inte alltid göra alla de där små grejerna. Var där och ta jobbet! Ett exempel skulle kunna vara online assistent.
 4. Organiska grejer, som sagt så vill alla vara gröna och miljövänliga. Ännu ett sätt att göra pengar på detta. Sälj organiska kläder, ekologiska dagligvaror etc.
 5. Köp och sälj domäner, får du tag i de riktigt bra domänerna som folk bara måste ha, då har du genast tjänat dig en slant. Men ha tålamod!
 6. Bygg grönt, vi återkommer till det gröna. Ekologiska hus, det finns, men finns det tillräckligt? Gör en grej av att konstruera miljövänligt och inget annat. Nischa dig!
 7. Grön energi, köp och sälj byggsatser för att folk ska kunna bygga sina egna små energi-stationer. Det är inne att vara grön!
 8. Välgörenhetskonsult, det låter väl bra? Hjälp folk och föreningar som vill samla in pengar till utsatta. Bistå med information och material.
 9. Freemium, starta en sida med saker som folk vill åt online. Låt folk få premium-access, få 1% att betala. Det blir bra marginal.
 10. Personliga saker, folk är som tokiga i personliga prylar. Slå mynt av det och gör personliga grejer, det kan ju vara vad som helst. Allt från personliga pennfodral till personliga laptops.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: